skip to Main Content

Kedvenc Kürtőskalács

Vállalatunk, a Mend-FilBen Kft. vendéglátással is foglalkozik, ezen belül kürtöskalács készítéssel.

Kedvenc Kürtőskalács néven járjuk az országot több éve, rengeteg fesztivált tudva hátunk mögött. Az elmúlt években tésztareceptünk tökéletesítésére törekedtünk, de úgy gondoljuk, hogy vendégeink elégedetten távoztak pultunktól.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jó hangulat megteremtésére, mind a vásárlók, mind a munkatársaink között. Filozófiánk szerint fontos, hogy jó hangulatban teljen el egy-egy munkanap, mivel ez segíti elő az eredményes munkát.

Célunk, hogy minél szélesebb körben tudjunk terjeszkedni az országban, ezzel elősegítve a vállalat megismertetését. Úgy gondoljuk, hogy munkánk felé a legnagyobb elismerés maga a pozitív visszajelzés.

Ahhoz, hogy minél több boldog embert tudhassunk magunk után, akiknek ilyen csekély örömöt tudtunk nyújtani, a segítségüket szeretnénk kérni!

[vcex_button url=”https://mendfilben.hu/kapcsolat/” style=”flat” layout=”expanded” align=”center” size=”medium” custom_background=”#154875″ custom_hover_background=”#16639e” custom_color=”#ffffff” custom_hover_color=”#ffffff”]KAPCSOLATFELVÉTEL[/vcex_button]
Back To Top