IMG 8313

Rendezvény-és vásárszervezés

Fesztivál-, illetve településünnep szervezése az ötlettől a teljes megvalósításig, beleértve az országos és regionális promóciót, sajtóképviseletet, kiadványok készítését, webes megjelenítést (falunap, szakmai hagyományteremtő kulturális programsorok).

Libam503

Gasztronómia

Családi , céges rendezvényektől- fesztiválokig vállaljuk vendéglátás lebonyolítását.
Fa Hinta

Eszközbérbeadás

Kecskelábas asztalok, rendezvénysátor, partysátor, játékok.
Kisebb rendezvényektől egészen a fesztiválokig!
Download Images Firework

Tűzijáték

Egy színvonalas, emlékezetes elemmel szeretné feldobni családi, céges rendezvényét falunapját?
A legmodernebb technikai eszközök és pirotechnikai anyagok felhasználásával a biztonság előrehelyezése mellett versenyképes árakon.
SZOLGÁLTATÁSUNK TELJESKÖRŰ: helyszíni szemle, szükséges engedélyek beszerzése, felszerelés, működtetés, a terület tűzijáték utáni tűzszerészeti mentesítése
16299063 1747880018571195 1086925159812709221 N

Színpadtechnika

Akár többezer fős rendezvények teljeskörű hang-és fénytechnikai szolgáltatásának lebonyolítása a legkorszerűbb digitális eszközökkel.

Kiadvany

Arculat, grafikai kiadványok

A rendezvény arculata rendkívül fontos: cél, hogy hamar megragadja a látogatókat. Bízza Ránk arculatának, kiadványainak megszerkesztését logótól egészen a rollupig: szórólap, brossúra, katalógus, molinó, óriásplakát, és amit csak szeretne!

Falcon Medical Zrt.2

Egészségügyi biztosítás

215/2004. (VII. 13.) Korm. rendelet A sportrendezvényekkel és a szabadidősport eseményekkel kapcsolatos sportegészségügyi és sürgősségi feladatokról “16. § (1) A sportrendezvényen és a szabadidősport eseményen előforduló sérülések és balesetek ellátása érdekében a szervező a sportrendezvény és a szabadidősport esemény jellegétől függően köteles biztosítani a mentésről szóló 20/1998. (VI. 3.) NM rendelet (a továbbiakban: NMr.) 2. számú melléklete szerinti: a) gyalogőrséget, ügyeletet, illetve b) mozgóőrséget. (2) A szervező mozgóőrséget köteles biztosítani: a) az autó-motor, ejtőernyős, labdarúgó első osztályú, lovas, motorcsónak, repülő sportágak sportrendezvényein; b) olyan sportrendezvényen és szabadidősport eseményen, ahol a résztvevők száma a kétszáz főt várhatóan meghaladja, valamint azoknak a sportágaknak a sportrendezvényein és szabadidősport eseményein, melyekben fokozott a sérülésveszély” Fő tevékenységünk az egyéb humán egészségügyi ellátás, mely magába foglalja a térítés ellenében történő betegszállítást, mozgóőrség, gyalogőrség megszervezését és lebonyolítását különböző helyszíneken, rendezvényeken.